Informatie werkgevers

Vermoed je dat jouw medewerker overbelast is en roofbouw op zichzelf pleegt? Dan wil je als werkgever zo snel en goed mogelijk ingrijpen. En de juiste professionele hulp bieden voor een spoedig en duurzaam herstel. Op www.csrcentrum.nl vind je alle actuele informatie rondom chronische stress en hoe hier goed mee om te gaan. Hieronder download je een aantal handige en informatieve documenten over de begeleiding van medewerkers bij stress gerelateerde problematiek.

In de wekelijkse podcast van CSR komen bovenstaande onderwerpen ook aan bod. Beluister bijvoorbeeld podcast nummer 2 met Heilwine Bakker om meer te horen over wat je als werkgever kunt doen.

Advies nodig? Neem gerust contact met mij op!

Preventie

Veel is er op gericht hoe om te gaan met stress als het al te laat is. Er gebeurt helaas nog veel te weinig aan preventie. Uit onderzoek blijkt dat mensen die aan proactieve burn-out preventie deden een lagere kans hadden om daadwerkelijk burn-outklachten te ontwikkelen. Onderzoek laat ook zien dat een burn-out ontstaat in een wisselwerking tussen de werknemer en de werkomgeving. Positief leiderschap en een ondersteunend team- en organisatieklimaat zijn daarom ook noodzakelijk. Preventieve maatregelen van werknemers en werkgevers kunnen elkaar dus aanvullen om de kans op succes te vergroten.

Naast dat ik coach, geef ik ook regelmatig workshops. Voor zowel medewerkers als werkgevers. Hieronder vind je een overzicht van het actuele aanbod. Wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op. 

Workshop voor medewerkers

In deze workshop leren medewerkers over het belang van balans tussen inspanning en ontspanning. Stress zorgt voor focus en energie. En met hard werken is niets mis. Maar je moet tussendoor wel voldoende herstellen. Wat is stress precies? Hoe herken je de eerste signalen van te weinig herstel? En hoe herstel je op de goede manier? Medewerkers leren het in deze workshop!

Deze workshop geef ik regelmatig op aanvraag. Workshops van 1 of 2 uur zijn al mogelijk. Neem contact op over de mogelijkheden en tarieven. Wie gingen je o.a. voor: Gemeente Den Haag, Volksuniversiteit Rotterdam, HW Wonen, Sociale Verhuurders Haaglanden, De Wijde Blik, Coloplast, DVDW Advocaten, FUMO en Hello Fresh.

Workshop voor werkgevers

Deze workshop is nieuw en vanaf medio 2024 te boeken.