Referenties

“Het voelde heerlijk om met een onbekende te kunnen praten en niet beoordeeld te worden. Ik had zo ongelooflijk veel overtuigingen over zaken dat ze mij beklemden. Ik heb nu nog steeds een aantal overtuigingen, maar veel minder dan voorheen. Ik denk niet meer na voor een ander en geef mijzelf de ruimte om te voelen. Ik werd vroeger boos op mijzelf als ik emotioneel werd. Nu zie ik het als een teken van ‘mens-zijn’. Ik ben nu minder hard voor mijzelf en ben oprecht een stuk vrolijker!”

“Ik ben zeer tevreden over de coaching die ik heb gehad…. Omdat ik goed ben geconfronteerd. En dit had ik nodig om bepaalde dingen los te kunnen laten en verder te kunnen gaan in mijn leven.”

“Je liet me vooral zelf nadenken en dat was op zijn tijd irritant en confronterend, maar daardoor wel effectief. Dingen die ik heb geleerd? Uit mijn slachtofferrol stappen en ondernemen in plaats van afwachten. Dankjewel voor alle gesprekken en de moed die ik in mezelf heb gevonden hierdoor.”

“Je hebt mij laten inzien dat wat ik heb gedaan en hoe ik mijzelf voelde een oorzaak heeft gehad. Ik begrijp mijzelf waarom ik het heb gedaan en waarom ik mij zo voelde. Ik voel me beter dan ooit en ik durf ook voor mijzelf op te komen.”

“Ik vond het traject heel confronterend en persoonlijk. Dit had ik in ieder geval niet verwacht. Ik had ook echt niet gedacht dat ik zo veel over mezelf zou leren. Ik ben er best een tijdje van slag van geweest, maar heb denk ik nog nooit zo veel geleerd als het afgelopen half jaar. Ik heb een veel beter beeld gekregen van wie ik ben, hoe ik denk en waar die gedachten vandaan komen.”

“Ik wil je hartelijk danken voor je aandacht en inzet om mij weer in verbinding te laten staan met mezelf en mijn zelfvertrouwen. En voor alle inzichten die je me hebt gegeven.”

“Ik ben geheel tevreden over de coaching die jij mij hebt aangeboden, het was vooral de klik die er vanaf het begin was. Hierdoor heb jij mij vertrouwen gegeven en heb ik mij opengesteld, iets wat ik niet snel bij een vreemde zal doen.”

Meest ontvangen feedback training ‘coachingsvaardigheden’

  • “Een intensieve en waardevolle training, die blijft nawerken.”
  • “Een training die voor verdieping zorgt!”
  • “Ik kijk en luister nu anders naar anderen.”
  • “Fijn om het geleerde direct in de praktijk te kunnen gebruiken.”