Referenties

“Het voelde heerlijk om met een onbekende te kunnen praten en niet beoordeeld te worden. Ik had zo ongelooflijk veel overtuigingen over zaken dat ze mij beklemden. Ik heb nu nog steeds een aantal overtuigingen, maar veel minder dan voorheen. Ik denk niet meer na voor een ander en geef mijzelf de ruimte om te voelen. Ik werd vroeger boos op mijzelf als ik emotioneel werd. Nu zie ik het als een teken van ‘mens-zijn’. Ik ben nu minder hard voor mijzelf en ben oprecht een stuk vrolijker!”

“Ik ben zeer tevreden over de coaching die ik heb gehad…. Omdat ik goed ben geconfronteerd. En dit had ik nodig om bepaalde dingen los te kunnen laten en verder te kunnen gaan in mijn leven.”

“Je liet me vooral zelf nadenken en dat was op zijn tijd irritant en/of confronterend, maar daardoor wel effectief. Dingen die ik heb geleerd? Uit mijn slachtofferrol stappen en ondernemen in plaats van afwachten. Ook het meer rekening houden met mezelf in plaats van vooral met anderen helpt nogal. Dankjewel voor alle gesprekken en de moed die ik in mezelf heb gevonden hierdoor.”

“Ik vond het traject heel confronterend en persoonlijk. Dit had ik in ieder geval niet verwacht. Ik had ook echt niet gedacht dat ik zo veel over mezelf zou leren. Ik ben er best een tijdje van slag van geweest, maar heb denk ik nog nooit zo veel geleerd als het afgelopen half jaar. Ik heb een veel beter beeld gekregen van wie ik ben, hoe ik denk en waar die gedachten vandaan komen.”