Over mij

In 1997 rondde ik mijn studie Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit in Nijmegen af. Sindsdien werk ik als (senior) communicatieadviseur. Iets wat ik sinds 2008 als zelfstandige doe, onder de naam ‘Martine aan de Maas’. Sinds 2010 gaf ik daarnaast regelmatig trainingen effectieve communicatie aan groepen en teams. Ik merkte hierbij dat ik graag meer aandacht aan het individu wilde geven en meer de diepte in wilde. Voor mij reden om in 2014 een opleiding tot professioneel coach te volgen. Hierna kreeg ik de smaak van dit mooie vak te pakken en ben ik mij verder gaan ontwikkelen als coach. Sindsdien werk ik als coach én communicatieadviseur. Voor mij een prachtige combinatie!

NIEUW: training coachingsvaardigheden voor communicatieadviseurs! Wegens succes herhaald in Q1 2020. Nieuwe data: 5 en 6 maart en 3 april.

Ervaring en opleiding

Als basis heb ik de post-HBO Registeropleiding tot professional coach bij Inzicht* in Rotterdam gedaan. Hiermee ben ik een gediplomeerd coach. Na deze brede opleiding heb ik mij gespecialiseerd in systemisch coachen en coachen op kernemoties. Dit jaar begin ik aan de opleiding ‘coachen bij stress en burn-out’.

jaaropleidingen / trainingen
1993propedeuse Sociologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen
1997doctoraal Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit Nijmegen
2014post-HBO Registeropleiding tot professional coach bij Inzicht
2016masterclass Psychopathologie en coaching
2017training Geweldloos communiceren
2018opleiding Systemisch coachen bij Inzicht
2018opleiding Coachen op kernemoties bij Inzicht
2019cursus Stresspreventie en -interventie bij CSR centrum
2019 – 2020
cursus Ontwikkelingspsychologie aan de Open Universiteit

Inzicht is als één van de eerste opleidingen in Nederland met een European Quality Award geaccrediteerd. Inzicht is getoetst en erkend door SPHBO, NOBCO, EMCC en CRKBO.