Certificering

Ik ben aangesloten bij een beroepsverenging

Vertrouwen en professionaliteit zijn onmisbaar binnen een coachtraject. Daarom ben ik aangesloten (en actief!) bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Zo ben ik vier jaar actief lid geweest van de vakcommissie Marketing & Communicatie van de NOBCO. Op dit moment werk ik als vrijwilliger voor de commissie voor Wetenschappelijk Onderzoek van de NOBCO. Ik vind het belangrijk dat je voor een coach kunt kiezen, van wie je weet dat deze aan kwaliteitscriteria voldoet. Ik draag dan ook graag bij aan de professionalisering van het vak van coach.

Ik ben EIA gecertificeerd coach

Ik ben gecertificeerd op EIA-niveau Practitioner. Het EIA-keurmerk is het Europese kwaliteitskeurmerk voor professionele coaches. Een coach met EIA-keurmerk voldoet altijd aan strenge kwaliteitseisen, volgt de Internationale Ethische Code en ontwikkelt zichzelf continu. Meer informatie over dit keurmerk vind je op www.nobco.nl.

Ik ben gecertificeerd eCoach (level I)

Naast coaching in mijn praktijk, bied ik ook e-coaching aan, via mail, video, chat en telefoon. Ik ben opgenomen in het Internationaal eCoach & eCounselor Register.

Coaching Monitor

Als coach maak ik gebruik van de Coaching Monitor, een online vragenlijst om de effectiviteit van een coachtraject te meten. De Coaching Monitor is een door de NOBCO ontwikkeld evaluatie-instrument. Met de Coaching Monitor krijgen coaches, coachees en opdrachtgevers meer inzicht in de effectiviteit van coachtrajecten. Je kiest uiteraard zelf of je hiervan gebruik wilt maken.