Trainingen

Naast dat ik coach, geef ik ook regelmatig trainingen en workshops. Hieronder vind je een overzicht van het actuele aanbod. Wil je meer weten? Of wil je je inschrijven? Neem gerust contact met mij op. 

Workshop stressmanagement

In deze workshop leer je over het belang van balans tussen inspanning en ontspanning. Stress zorgt voor focus en energie. En met hard werken is niets mis. Maar je moet tussendoor wel voldoende herstellen. Wat is stress precies? Hoe herken je de eerste signalen van te weinig herstel? En hoe herstel je op de goede manier? Je leert het in deze workshop!

Deze workshop geef ik regelmatig op aanvraag. Workshops van 1 of 2 uur zijn al mogelijk. Neem contact op over de mogelijkheden en tarieven.

Cursus ‘goed omgaan met stress’ (4 x 2 uur)

In deze cursus leer je wat er in je lijf en brein gebeurt onder invloed van stress. Je leert de stress signalen herkennen van de verschillende fasen van stress: van vermoeid naar uiteindelijk burn-out. Hoe je hersteltekort kunt voorkomen en hoe je je stressniveau (met o.a. slaap, voeding, beweging, ademhaling en ontspanning) weer terug kunt brengen naar gezonde waarden. Naast theorie gaan we ook praktisch aan de slag met bijvoorbeeld ontspannings- en ademhalingsoefeningen en zelfinzicht. Je sluit de cursus af met het maken van een persoonlijk stress management plan.

Deze cursus geef ik jaarlijks een aantal keer aan de Volksuniversiteit Rotterdam. Kijk voor actuele data op www.volksuniversiteitrotterdam.nl. De eerstvolgende cursus begint weer op 23 maart 2023.

Training verbindend communiceren (1 dag)

We reageren vaak vanuit onze emoties. Terwijl het veel effectiever is om vanuit onze behoeften te reageren. Tijdens deze training leer je hoe je de communicatie en samenwerking met collega’s, vrienden of je gezinsleden kunt verbeteren. En welke posities je daarbij in kunt nemen. Deze training geeft je meer inzicht in jezelf en de ander, waardoor je beter kunt aansluiten en verbinden. 

Neem contact op over tarieven en actuele data.

Training coachingsvaardigheden  (2,5 dag)

Als adviseur of projectleider krijg je te maken met situaties waarin dingen niet lekker lopen of mensen vastlopen in hun (onderlinge) communicatie. Dan is het goed om te weten waarom dit gebeurt en hoe je anderen én jezelf weer positief in beweging krijgt. Tijdens deze impactvolle training ga je aan de slag met coachingsvaardigheden, met als invalshoek systemisch coachen. Je leert wat een systeem is en hoe de systemische wetten werken. Dit zorgt voor meer inzicht in jezelf en de ander. Ook gaan we aan de slag met diverse praktische coachmethoden. Je bent na deze training effectiever in het verkennen van (organisatie)vraagstukken en het helpen van anderen bij het verhelderen en begrijpen van hun motieven en beweegredenen. Na deze training kijk je nooit meer hetzelfde naar mensen, teams en organisaties! 

DATA 2023
– 16 maart, 17 maart en 14 april (VOL)
– 14 september, 15 september en 6 oktober

De training kost EUR 1.295,-. Schrijf je in via martine@coachkantoorrotterdam.nl. Werk je bij een woningcorporatie? Schrijf je dan (met korting) in via watdoejijmorgen.nl