Trainingen

Naast dat ik coach, geef ik ook regelmatig trainingen en workshops. Hieronder vind je een overzicht van het actuele aanbod. Wil je meer weten? Of wil je je inschrijven? Neem gerust contact met mij op. 

Cursus ‘goed omgaan met stress’ (4 x 2,5 uur)

In deze cursus leer je wat er in je lijf en brein gebeurt, onder invloed van chronische stress. Je leert de stress signalen (herkennen) van de verschillende fasen van stress: van vermoeid naar uiteindelijk burn-out. Hoe je roofbouw en een hersteltekort kunt voorkomen en hoe je je stressniveau weer terug kunt brengen naar gezonde waarden. Voor iedereen die een gezonde balans wil tussen inspanning en ontspanning!

Deze cursus geef ik vanaf september 2021 op donderdagavond en vrijdagochtend aan de Volksuniversiteit Rotterdam. Kijk voor meer informatie en data op hun website.

Training ken jouw systemen (1 dag)

Wil jij jezelf beter begrijpen, of wat er op jouw werk of in jouw gezin gebeurt? Dan kan het van grote meerwaarde zijn om naar de systemen om jou heen te kijken (familie, organisatie, cultuur). Op deze manier maken we verbanden en patronen zichtbaar, waardoor je opeens veel beter begrijpt waarom de dingen gaan zoals ze gaan. In de training werken we met het genogram en tafelopstellingen. En leer je alles over de systemische wetten orde, balans en verbinding en hoe die jouw dagelijks leven beïnvloeden. Deze training vergroot jouw vermogen om effectief en doelgericht te handelen.

Neem contact op over tarieven en actuele data.   

Training effectief communiceren (1 dag)

We reageren vaak vanuit onze emoties. Terwijl het veel effectiever is om vanuit onze behoeften te reageren. Tijdens deze training leer je hoe je de communicatie en samenwerking met collega’s, vrienden of je gezinsleden kunt verbeteren. En welke posities je daarbij in kunt nemen. Deze training geeft je meer inzicht in jezelf en de ander, waardoor je beter kunt aansluiten en verbinden. 

Neem contact op over tarieven en actuele data.

Training coachingsvaardigheden  (2,5 dag)

Als adviseur of projectleider krijg je te maken met situaties waarin dingen niet lekker lopen of mensen vastlopen in hun (onderlinge) communicatie. Dan is het goed om te weten waarom dit gebeurt en hoe je anderen én jezelf weer positief in beweging krijgt. Tijdens deze impactvolle training leer je wat een systeem is en hoe de systemische wetten werken. Dit zorgt voor meer inzicht in jezelf en de ander. Je bent na deze training effectiever in het verkennen van (organisatie)vraagstukken en het helpen van anderen bij het verhelderen en begrijpen van hun motieven en beweegredenen. Na deze training kijk je nooit meer hetzelfde naar mensen, teams en organisaties! 

De eerstvolgende training vindt plaats in op 18 en 19 november en 17 december. De training kost EUR 1.250,-. Schrijf je in via martine@coachkantoorrotterdam.nl. Werk je bij een woningcorporatie? Schrijf je dan (met korting) in via de Corporatie Academie!