Workshops

Naast dat ik coach, geef ik ook regelmatig workshops. Hieronder vind je een overzicht van het actuele aanbod. Wil je meer weten? Of wil je je inschrijven? Neem gerust contact met mij op. 

Workshop stressmanagement voor medewerkers

In deze workshop leer je over het belang van balans tussen inspanning en ontspanning. Stress zorgt voor focus en energie. En met hard werken is niets mis. Maar je moet tussendoor wel voldoende herstellen. Wat is stress precies? Hoe herken je de eerste signalen van te weinig herstel? En hoe herstel je op de goede manier? Je leert het in deze workshop!

Deze workshop geef ik regelmatig op aanvraag. Workshops van 1 of 2 uur zijn al mogelijk. Neem contact op over de mogelijkheden en tarieven.

Training coachingsvaardigheden  (2,5 dag)

Als adviseur of projectleider krijg je te maken met situaties waarin dingen niet lekker lopen of mensen vastlopen in hun (onderlinge) communicatie. Dan is het goed om te weten waarom dit gebeurt en hoe je anderen én jezelf weer positief in beweging krijgt. Tijdens deze impactvolle training ga je aan de slag met coachingsvaardigheden, met als invalshoek systemisch coachen. Je leert wat een systeem is en hoe de systemische wetten werken. Dit zorgt voor meer inzicht in jezelf en de ander. Ook gaan we aan de slag met diverse praktische coachmethoden. Je bent na deze training effectiever in het verkennen van (organisatie)vraagstukken en het helpen van anderen bij het verhelderen en begrijpen van hun motieven en beweegredenen. Na deze training kijk je nooit meer hetzelfde naar mensen, teams en organisaties! 

DATA 2023
– 16 maart, 17 maart en 14 april (VOL)
– 14 september, 15 september en 6 oktober (VOL)

De training kost EUR 1.295,-. Schrijf je in via martine@coachkantoorrotterdam.nl. Werk je bij een woningcorporatie? Schrijf je dan (met korting) in via watdoejijmorgen.nl

DEZE TRAINING STOPT. NA VIJF JAAR IS HET TIJD VOOR IETS ANDERS. DE TRAINING VAN SEPTEMBER IS DE LAATSTE KEER.