Trainingen

Naast dat ik coach, geef ik ook regelmatig trainingen en workshops. Hieronder vind je een overzicht van het actuele aanbod. Wil je meer weten? Of wil je je inschrijven? Neem gerust contact met mij op. 

Workshop herkennen en voorkomen van stress en burn-out (3 uur)

In deze (online) workshop leer je wat er in je lijf en brein gebeurt, onder invloed van chronische stress. Je leert de stress signalen (herkennen) van de vijf verschillende fasen van stress: van vermoeid naar uiteindelijk burn-out. Hoe je roofbouw en een hersteltekort kunt voorkomen en hoe je je stressniveau weer terug kunt brengen naar gezonde waarden. Voor iedereen die een gezonde balans wil tussen inspanning en ontspanning!

Meer informatie over jouw investering, data en locaties vind je in de flyer

Training ken jouw systemen (1 dag)

Wil jij jezelf beter begrijpen, of wat er op jouw werk of in jouw gezin gebeurt? Dan kan het van grote meerwaarde zijn om naar de systemen om jou heen te kijken (familie, organisatie, cultuur). Op deze manier maken we verbanden en patronen zichtbaar, waardoor je opeens veel beter begrijpt waarom de dingen gaan zoals ze gaan. In de training werken we met het genogram en tafelopstellingen. En leer je alles over de systemische wetten orde, balans en verbinding en hoe die jouw dagelijks leven beïnvloeden. Deze training vergroot jouw vermogen om effectief en doelgericht te handelen.

Meer informatie over jouw investering, data en locaties vind je in de flyer.  

Training effectief communiceren (1 dag)

We reageren vaak vanuit onze emoties. Terwijl het veel effectiever is om vanuit onze behoeften te reageren. Tijdens deze training leer je hoe je de communicatie en samenwerking met collega’s, vrienden of je gezinsleden kunt verbeteren. En welke posities je daarbij in kunt nemen. Deze training geeft je meer inzicht in jezelf en de ander, waardoor je beter kunt aansluiten en verbinden. 

Meer informatie over jouw investering, data en locaties vind je in de flyer.  

Training coachingsvaardigheden  (2,5 dag)

Als adviseur of projectleider krijg je te maken met situaties waarin dingen niet lekker lopen of mensen vastlopen in hun (onderlinge) communicatie. Dan is het goed om te weten waarom dit gebeurt en hoe je anderen weer positief in beweging krijgt. Tijdens deze impactvolle training leer je wat een systeem is en hoe de systemische wetten werken. Dit zorgt voor meer inzicht in jezelf en de ander. Je bent na deze training effectiever in het verkennen van (organisatie)vraagstukken en het helpen van anderen bij het verhelderen en begrijpen van hun motieven en beweegredenen. Na deze training kijk je nooit meer hetzelfde naar mensen, teams en organisaties! 

Meer informatie over jouw investering, data en locaties vind je in de flyer.  Extra ingelaste training: 10 en 11 juni (hele dag) en 2 juli (halve dag). Er is nog 1 plekje beschikbaar!